werkenbij3wt.nl
08877 44111 info@3wt.nl

De locaties van onze werkplekken

Locatie Lisse

Onlangs zijn we met onze hoofdlocatie verhuisd naar het prachtige Lisse. Midden in de Bollenstreek hebben we een prachtig kantoorpand betrokken en compleet opnieuw ingericht.

Al onze collega’s konden in de brainstormsessies voor het nieuwe kantoor aansluiten. De keuzes voor kleuren, materialen, werkplekindelingen en open ruimtes zijn hieruit voortgekomen. Dankzij een combinatie van al deze ideeën hebben we gezamenlijk een moderne, stijlvolle, plezierige werkomgeving kunnen maken. Neem vooral een kijkje bij ons binnen via het filmpje hieronder!

Locatie Rijnsburg

In het centrum van de bloemenveiling Royal Flora Holland staat het Adviescentrum. Vanuit dit kantoor bedienen wij onze relaties in de Sierteelt en AGF sector. Door de plek van ons kantoor zijn we altijd makkelijk bereikbaar voor relaties om te overleggen, spullen te halen of te laten repareren, of gewoon voor een lekker bakkie koffie.

Locatie Lisse (Hoofdlocatie)

Post- en bezoekadres
3WT ICT Solutions
Hobahostraat 90
2161 HE Lisse
08877 44111
Routebeschrijving

Locatie Rijnsburg

Bezoekadres
Adviescentrum
Laan van Verhof 3
2231 BZ Rijnsburg
08877 44111
Routebeschrijving

Achter de schermen.....

Maar hoe gaat het er nu eigenlijk echt aan toe achter de schermen? Neem eens een kijkje in onze keuken!

Een kijkje in ons kantoor in Lisse

Onze werkwijze

Het kantoorpand uit dit filmpje in Nieuw-Vennep hebben we inmiddels ingeruild voor een prachtige nieuwe locatie in Lisse, maar met dit filmpje krijg je wel een goede indruk van onze dagelijkse werkzaamheden. En ja, op woensdag worden onze vers belegde broodjes nog steeds bezorgd en voor de vrijdagmiddag borrel wordt nog steeds de AirFryer aangeslingerd!

3WT ICT Solutions

Hobahostraat 90, 2161HE, Lisse, Nederland

3WT ICT Solutions - Kantoor Rijnsburg